The moment I met you, that moment I forgot about everything I've been through, tell me how could that be?


Fantastiskt, jag har inte uppdaterat på en vecka nu och statistiken ligger kvar på samma antal iallafall. Det är sommar människor, ut och lek!

Sitter för tillfället i båten i fina Visby och försöker torka efter dagens rush i ösregn. Överallt hoppar det omkring folk i medeltida utstyrsel, det spelas musik och folk skrattar tillsammans samtidigt som de delar ett kanderat äpple eller ett krus med öl.

Livet är fint. På tisdag börjar vi ta oss hemåt, evetuellt får jag agera gast med pappa och segla över havet till fastlandet över natten, inte mig emot. Sedan blir det att umgås med min fina rödhåriga vän, kanske även ta igen lite tappad tid med boysen, och sen packa om och dra till Varberg och vara genuint lycklig, skratta och sova med säkert sällskap utan att vakna med ensamheten och alla tankar. Herregud så jag längtar.

Nu ska supstugan upp, vi trotsar helt enkelt vädret och dukar upp med grillad kyckling, baugetter och rosé. För att vi kan.


Kommentarer
Postat av: LINDSHE

HEJ! :)Svarar nu på kommentarer som ligger arkiverade redan från i mitten på Juni...Jag har varit i England och haft semester, men nu är jag tillbaka med fullspäckade inlägg och många kommentarer!Yo go girl ;) Hoppas att du också haft en underbar sommar med mycket sol bad vänner och semester!

2011-08-10 @ 08:42:05
URL: http://lindshe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0