Du och jag!

12 dagar tills nästa gång vi ses. Det svider, det smärtar, det drar i hela jäkla hjärtat. Men det är mindre än fyra månader kvar till sommarlovet, tills jag tar studenten och vi börjar ett nytt kapitel tillsammans. Ett kapitel där vi letar och hittar vår lägenhet, möbler, packar upp kartonger och försöker få ekonomin att gå ihop i slutet på varje månad. Ett kapitel där vi aldrig igen behöver gå och lägga oss eller vakna på morgonen utan varandra. Och hur ont det än gör när vi är ifrån varandra, så glömmer jag det samma sekund vi ses igen.

Mikael Erlandsson, jag är din, du har mitt hjärta, och jag kommer alltid att älska dig av hela mitt hjärta, alltid göra allt för att du ska bli den lyckligaste i världen och aldrig, aldrig göra något för att skada dig. Tack för att du är den största lyckan i mitt liv och för att du låter mig vara en del av ditt och din familjs liv. Tack för att du är du, och för att du gör mig till världens lyckligaste tjej.

Jag älskar dig!
allt vänder

Jag tror på dig, jag tror på oss. Det handlar inte om att glömma, det handlar om att göra ett val, ett val att acceptera och att blicka framåt. Ena foten framför den andra, ett steg i taget. Dig. Mig. Vi. Oss. <3

RSS 2.0